informatie WodanRun

Inschrijven

Leuk dat je wil deelnemen aan de tweede editie van de WodanRun!

Online inschrijven is gesloten.


Op het inschrijfformulier kun je aangeven welke afstand je wil lopen.
Daarnaast is het mogelijk een medaille te bestellen.

De kosten hiervan zijn als volgt:

  • Medaille                     (optioneel)    € 2,50

Starttijden

De starttijden en inschrijfkosten van de verschillende afstanden zijn als volgt:

  • 1 km         Start 13.30 uur       Inschrijfgeld   € 5,-
  • 2,5 km      Start 14.00 uur       Inschrijfgeld   € 7,50
  • 5 km         Start 14.30 uur       Inschrijfgeld   € 10,-
  • 10 km       Start 14.40 uur       Inschrijfgeld   € 12,50

Bereikbaarheid

De startlocatie van de WodanRun is goed te bereiken maar er is een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig. We raden je daarom aan om met het openbaar vervoer te komen. Vanuit de richting Arnhem is het 9 minuten met de sprinter naar station Wolfheze. Vanuit de richting Ede-Wageningen arriveer je binnen 6 minuten op station Wolfheze. Vanaf het station Wolfheze begeleiden aanwijsborden je naar de startlocatie. Deze ligt op steenworp afstand van het station.

Wanneer je besluit toch met de auto te komen zijn er beperkte parkeermogelijkheden op nog geen 100 meter afstand van de startlocatie. Hier zal je worden opgevangen door onze vrijwilligers.

EHBO

Bij ieder sportevenement is er wel eens sprake van fysieke ongemakken. De organisatie van de WodanRun heeft een team van EHBO’ers, BHV’ers en fysiotherapeuten klaarstaan om je bij te staan waar nodig. Bij het start/finish terrein en bij de drankpost is er medische hulpverlening aanwezig. Mobiele EHBO’ers zullen verspreid zijn over de parcours. Tevens beschikt de organisatie over een AED.

Heb je tijdens de loop hulp nodig? Begeef je dan in een rustig tempo naar het eerstvolgende punt waar zich vrijwilligers van de loop bevinden. Zij zijn duidelijk herkenbaar aan hun hesje.

Wanneer je ziet dat een mede-hardloper in moeilijkheden komt, help elkaar dan. Samen maken we er een veilige WodanRun van!

Entertainment

Deze dag staat in het teken van plezier en bewegen, die wordt afgetrapt met een muzikale warming-up. Er is daarnaast volop vermaak voor jong en oud.

Tussen de wedstrijden door zijn er activiteiten voor kinderen onder begeleiding, zodat je de mogelijkheid hebt je hardlooprecord te verbeteren en je vrienden of familie aan te moedigen. Kinderen kunnen deelnemen aan de KidsRun van 1 of 2,5 km, meedoen aan sportieve spelletjes op het terrein en zich laten schminken.

Tijdens deze gezellige dag kan je in onze kantine terecht voor een gezonde lunch en een verfrissend drankje.

Spoor jouw supporters aan om je te komen aanmoedigen en maak er samen met ons een toffe dag van. Alle ingrediënten voor een gezellig dagje uit zijn aanwezig!

Omkleden

De organisatie van de WodanRun heeft ervoor gezorgd dat er kleedruimtes beschikbaar zijn. Er is weinig ruimte om spullen achter te laten. We willen je dan ook adviseren zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis te laten.

© 2019 WodanRun

Contact

WodanRun

Duitsekampweg 45

6874 BV Wolfheze

info@wodanrun.nl